Over ons

Welkom bij apotheker24-7, uw betrouwbare partner in gezondheidszorg. 

Over ons

Wist u dat er diverse medicijnen zijn die u kunt kopen zonder dat u daar en recept voor nodig hebt? Natuurlijk kunt u al tijden lichte pijnstillers en diarreeremmers in de supermarkt kopen. En zijn er diverse medicijnen die u in de apotheek kunt vinden en dus ook online kunt bestellen!

Welkom op onze handige online webshop speciaal voor medicijnen. Wij staan garant voor de levering van originele en betrouwbare medicijnen die ook verkrijgbaar zijn in de Nederlandse apotheken!

Waar andere webshops afhaken gaan wij verder:

  • De beste producten voor de beste prijzen!
  • Altijd zo snel mogelijk en anoniem geleverd!
  • U krijgt ALTIJD waar u voor betaalt!
  • 100% leveringsgarantie!
  • Snelle afwikkeling en inzage waar uw betaling / aankoop is door middel trackingscodes!
  • 24/7 online bereikbaar voor vragen!
  • Veel soorten medicijnen online te bestellen!
Handig online medicijnen bestellen en afrekenen e1571413969292 1

Informatie over medicijnen?

Wilt u meer te weten komen over medicijnen, voorbeeld kuren of onze andere producten? Email ons gerust voor eventuele vragen of suggesties. Wij proberen u op elke mogelijke wijze te helpen of het samen met onze leveranciers uit te zoeken!
Wij staan voor betrouwbaarheid en bieden u daarom garantie op wat u besteld! Als u de door u bestelde producten via onze methode niet ontvangt, verzenden wij deze gratis opnieuw! Wij staan altijd voor uw klaar na elke bestelling en betaling!

Slaapmiddelen en pijnstillers zonder recept, origineel uit de apotheek, bij ons op voorraad! Klik op onze webshop voor alle overige producten: o.a.  DiazepamTemazepamOxazepamLorazepamZolpidemZopiclonDormicum, potentiemiddelen en alle afslank- en spiervergrotende middelen!

Vragen?

Stuur ons uw vragen via ons e-mail en wij trachten uw vraag binnen 36 uur tijdens werkdagen te beantwoorden. Wij zien graag uw bestellingen en/of eventuele vragen tegemoet.