Xanax kopen

Koop Xanax- een Populair Antianxiety middel!

Xanax is een angstremmer die tot dezelfde klasse van geneesmiddelen behoort als diazepam, flurazepam, lorazepam, en clonazepam, namelijk ‘Benzodiazepine’. Het werd in 1981 goedgekeurd door de Food and Drug Administration, waarna het een van de meest voorgeschreven geneesmiddelen werd in landen als de VS.  

Lees ook: Baclofen Kopen

Koop Xanax- een Populair Antianxiety middel!

Xanax is een angstremmer die tot dezelfde klasse van geneesmiddelen behoort als diazepam, flurazepam, lorazepam, en clonazepam, namelijk ‘Benzodiazepine’. Het werd in 1981 goedgekeurd door de Food and Drug Administration, waarna het een van de meest voorgeschreven geneesmiddelen werd in landen als de VS.  

Lees ook: Baclofen Kopen

Hoe werkt Xanax?

Xanax werkt in op het centrale zenuwstelsel. Het vermindert de overmatige opwinding in de hersenen om de beweging van chemische stoffen in uw hersenen te minimaliseren. Het werkt verder om de effecten van Gamma-Aminoboterzuur in uw hersenen te versterken. Als gevolg hiervan is uw ervaring zeer ontspannen en kalm na het nemen van deze medicatie.
Om betere resultaten te krijgen en eventuele schadelijke effecten te voorkomen, is het belangrijk om de richtlijnen van de arts op te volgen. U moet de voorgeschreven dosering op tijd innemen. Verhoog nooit de dosering zonder uw arts te raadplegen in het geval u ontevreden bent over de resultaten van de medicatie. Het is ook geen goede gewoonte om abrupt te stoppen met de medicatie, omdat u te maken kunt krijgen met ontwenningsverschijnselen.

Wanneer moet u Xanax nemen?

Xanax wordt normaal gesproken genomen door mensen die hun angststoornissen willen beheersen.  Deze medicatie biedt u op korte termijn verlichting van ongewenste symptomen van angst.  Deze medicatie is helemaal niet nodig als uw angststoornis wordt geassocieerd met de stress van het dagelijks leven. Artsen raden aan met deze medicatie te beginnen als uw angststoornis wordt gekenmerkt door onrealistische zorgen over bepaalde omstandigheden in uw leven die langer dan 6 maanden duren. 

Sommige van deze symptomen komen voor bij patiënten met angststoornissen:

  • Motorische Spanning (zoals spierspanning, rusteloosheid, beven, vermoeidheid, stuiptrekkingen, enz.)
  • Autonome Hyperactiviteit (zoals droge mond, verstikkend gevoel, duizeligheid, hartkloppingen, snellere hartslag, korte ademhalingen, klamme handen, enz.)
  • Waakzaamheid en aftasten (zoals prikkelbaarheid, moeilijk in slaap kunnen vallen, zich niet kunnen concentreren, enz.) 

Xanax behandelt paniekstoornis

Xanax wordt ook voorgeschreven aan patiënten die last hebben van paniekstoornis met of zonder agorafobie (een staat van intense angst). Deze medicatie kan het aantal paniekaanvallen dat een patiënt heeft verminderen. 

Lees ook: Concerta Kopen

Wanneer mag u Xanax niet innemen?

Xanax wordt niet aanbevolen bij bepaalde gezondheidsproblemen. U moet het gebruik ervan vermijden als u een allergie heeft voor benzodiazepinen zoals oxazepam, diazepam, lorazepam, enz. Vermijd het ook als u nauwe-hoek glaucoom heeft (een aandoening waarbij de vloeistofdruk in de ogen stijgt) of borstvoeding geeft. Het wordt ook niet ingenomen met ketoconazol en itraconazol. Dit geneesmiddel kan anders werken bij bepaalde personen, zoals oudere mensen die verslaafd zijn aan alcohol of die leverziekten hebben. Ook als u een alcoholische leverziekte heeft of een verminderde nierfunctie. 

Xanax wordt meestal niet aanbevolen tijdens de zwangerschap omdat het schadelijk kan zijn voor de foetus. Het kan het risico op aangeboren afwijkingen tijdens het eerste trimester verhogen. Bovendien kunnen baby’s van moeders die Xanax tijdens hun zwangerschap gebruiken, vlak na hun geboorte ademhalingsproblemen krijgen. Daarom is het noodzakelijk om uw arts te raadplegen over deze medicatie, zelfs als u zwanger probeert te worden.