Baclofen kopen

Wat doet Baclofen?

Baclofen is een chloorfenyl derivaat van gamma-aminoboterzuur (GABA) dat behoort tot de klasse van geneesmiddelen voor spierontspanners. Baclofen werkt door het remmen van zenuwimpulsen in de wervelkolom, waardoor spiercontracties ontspannen en verminderen.

Lees ook: Zopiclone Kopen

Baclofen-kopen
Baclofen-kopen

Wat doet Baclofen?

Baclofen is een chloorfenyl derivaat van gamma-aminoboterzuur (GABA) dat behoort tot de klasse van geneesmiddelen voor spierontspanners. Baclofen werkt door het remmen van zenuwimpulsen in de wervelkolom, waardoor spiercontracties ontspannen en verminderen.

Lees ook: Zopiclone Kopen

Gebruik :

-Baclofen wordt typisch gebruikt voor de verlichting van vrijwillige spasticiteit van de spieren veroorzaakt door ziekten zoals multiple sclerose, andere ruggenmergletsels zoals tumoren van het ruggenmerg, syringomyelia, motorisch neuron ziekte, transverse myelitis, en traumatische gedeeltelijke doorsnijding van het ruggenmerg.

– Het wordt ook gebruikt bij volwassenen en kinderen om vrijwillige spierstijfheid te behandelen die wordt veroorzaakt door cerebrovasculaire ongevallen, hersenverlamming, hersenvliesontsteking of traumatisch hersenletsel.

– Baclofen is ook goedgekeurd voor personen van 4 jaar en ouder met ernstige spasticiteit van cerebrale of spinale oorsprong. Het is aangewezen voor patiënten die niet hebben gereageerd op orale baclofen therapie of bij wie de bijwerkingen van het centrale zenuwstelsel bij effectieve niveaus onverdraaglijk zijn.Baclofen moet worden geëvalueerd voor gebruik bij spasticiteit als gevolg van traumatisch hersenletsel na ten minste één jaar letsel.

Baclofen Dosering:

Het geneesmiddel is verkrijgbaar in tabletvorm van 10 en 20 mg. De gebruikelijke dosering is 60-120 mg per dag, verdeeld over drie doses, maar dit kan variëren afhankelijk van hoe goed het medicijn voor u werkt en uw tolerantie voor het medicijn.

Wat gebeurt er als ik een dosis mis?

 Neem deze zo snel mogelijk in. Als uw volgende dosis nadert, wacht dan tot die tijd met het innemen van de medicatie en laat de gemiste dosis achterwege. Neem geen extra medicatie om een gemiste dosis te compenseren.

Voorzorgsmaatregelen:

 -Informeer uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft, want baclofen mag alleen worden gebruikt als het absoluut noodzakelijk is tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap. De voordelen van de behandeling voor de moeder moeten zorgvuldig worden afgewogen tegen de gevaren voor het kind.

– Als u een nierziekte, epilepsie of diabetes heeft, of een beroerte heeft gehad, mag u geen baclofen gebruiken.

-Deze medicatie kan duizeligheid of sufheid veroorzaken. Vermijd het besturen van een voertuig, het bedienen van machines of het uitvoeren van activiteiten die gevaarlijk kunnen zijn als u niet alert bent.

Wat zijn mogelijke bijwerkingen van baclofen?

 -Gemeenschappelijke bijwerkingen zijn:

  • hoofdpijn
  • licht gevoel in het hoofd
  • misselijkheid
  • te lage bloeddruk
  • constipatie

Als de bijwerkingen gering zijn, zouden ze binnen een paar dagen of weken moeten verdwijnen.

-Bij verlaging van de dosis kan misselijkheid optreden, het is aan te bevelen baclofen met voedsel of een melkdrank in te nemen.

-Bijwerkingen kunnen ernstiger zijn bij patiënten met een voorgeschiedenis van psychiatrische ziekte of cerebrovasculaire problemen (bijv. beroerte), evenals bij ouderen.

-Als gevolg van het geneesmiddel hebben sommige patiënten een verhoogde spasticiteit gehad.

 Lees ook: Aldactone Kopen

Welke speciale voedingsinstructies moet ik volgen?

Cafeïne Consumptie wordt afgeraden. Dit kan ertoe leiden dat uw lichaam heel anders op cafeïne reageert, waardoor u oververmoeid en schrikkerig wordt.